Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени охорони прибирали (ФОТО)

14 квітня 2017 р., 20:48

У чистий четвер

Як і всі зразкові господарі, які наводять лад у своєму домі до Великодніх свят, працівники поліції охорони Закарпаття вирішили упорядкувати територію. Рота поліції охорони влаштувала весняну толоку.



З самого ранку четверга поліцейські роти УПО у всеозброєнні. Щоправда, сьогодні у руках замість зброї, спорядження, спецзасобів - граблі, лопати, мітли та совки. Розпочали генеральне прибирання з упорядкування території. Спочатку Ужгородські поліцейські охорони впорядкували територію: хто прибирав сміття, хто порався з бур’янами та сухими гілками дерев. Опоки одні порались зі сміттям, інші – фарбували фасад будівлі роти, та бордюри.

Не залишились без уваги в день прибирання спецавто – правоохоронці вимили всі службові автомобілі. Микола Боднар – командир роти Управління поліції охорони в Закарпатській області, розповів що передпасхальне прибирання у відділі, вже стало доброю традицією.

- Останній четвер перед Великоднем – не дарма цей день називають чистим. Сьогодні кожен прибирає свій дім. Однак, наше робоче місце, якоюсь мірою теж наш дім. Тим паче, хлопці завжди охоче беруться за будь-яку роботу, адже спільна праця згуртовує.

Кілька годин клопіткої праці, й вже ближче до обіду прилегла територія адмінбудівлі роти Управління поліції охорони засяяла чистотою.



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp