Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розпочинається благодійна виставка (ФОТО)

9 березня 2014 р., 13:33

9 березня, в ужгородському паб-клубі "A PRIORI" відбудеться вже очікувана виставка-продаж світлин бездомних тварин. Початок ярмарку о 14.00.

Нагадаємо, цей захід має стає логічним завершенням фотоконкурсу "Фотографії, зроблені серцем", організованому зоозахисною організацією "БАРБОС" за інформаційної підтримки "Зеленого Закарпаття". 23 емоційно насичені світлини з життя чотирилапих безпритульних спочатку були представлені на суд журі та журналістів для отримання нагород у прес-центрі "Закарпаття". Опісля, як і планували організатори конкурсу, роботи стали виставковою афішою провулку "Гірчичне зерно", яка мала на меті ще раз нагадати містянам та гостям Ужгорода про проблему бездомних собак у місті. 

Вже сьогодні охочі можуть не лише глянути, але і придбати уподобані фото. 50 гривень – попередньо таку ціну називають зоозахисники за одну фотографію. Виручені від продажі світлин кошти підуть на стерилізацію, вакцинацію та лікування "тварин вулиці". Окрім фото, на ярмарці можна буде придбати "барбосівські" сувеніри – вишивку, брелки, сумки з логотипом, гроші від яких теж підуть на потреби зоозахисної організації. Дівчата також наголошують, що всі, хто має рукодільні або просто цікаві вироби і готові пожертвувати ними на благо безпритульних чотирилапих, можуть принести їх на анонсовану ярмарку.

{g}

"Наших утриманців, як зазвичай, не буде, бо це – заклад харчування, де існують певні санітарно-гігієнічні норми. Однак, звертатися за котиком чи собачкою, звісно, зможуть всі бажаючі – ми проінформуємо і, за бажання, подаруємо тваринку після закінчення заходу", – каже співорганізатор дійства Вероніка Брудка. Окрім того, зоозахисниці обіцяють консультації з приводу цивілізованого регулювання чисельності бездомних тварин та їхньої вакцинації у вигляда флаєрів, котрі роздаватимуть волонтери організації на площі Театральній.

Виставка попередньо триватиме до 18.00. Організатори щиро запрошують всіх бажаючих.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp