Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За дві години зафіксували понад 60 порушень (ФОТО)

24 червня 2014 р., 13:39

Такі результати рейду основними автомобільними вулицями Ужгорода.

24 червня стартувала спільна акція ужгородського УДАРу і ДАІ по виявленню стихійних парковок в місті. 

2 години волонтери акції проводили рейд центральними вулицями обласного центру Закарпаття, з метою виявлення водіїв, що покидають свої автівки в непередбачених для цього місцях. Про це повідомив ініціатор акції, депутат Ужгородської міської ради від УДАРу Ростислав Буланов. 

«Ми проїхалися площами Петефі та Корятовича, вулицями Льва Толстого і Довженка. За менш ніж дві години нарахували понад 60 порушників. Звісно, ті водії, що помічали людей в формі не ризикували паркуватися в заборонених місцях. Врешті, метою акції було не спричинення неприємностей ужгородським водіям, а стимулювання їх до дотримання водійської культури. Адже, залишаючи машини в непередбачуваних для цього місцях, вони спричиняють аварійно-небезпечні ситуації», - розповів Буланов. 

За словами політика, водіям, яких застали на місці інциденту, працівники ДАІ виписали штраф. Всім іншим порушникам залишили листівки з попередженням. 

«На мою думку, новій владі Ужгорода потрібно буде звернути особливу увагу на розробку транспортної стратегії. Місто переповнене машинами, а минула влада абсолютно не займалася вирішенням нагальних проблем. Відтак, машини припарковують навіть на вузьких тротуарах, не залишаючи пішоходам місця для нормального пересування», - зазначив волонтер акції, куратор молодіжки УДАРу в Закарпатській області Денис Ман. 

За словами начальника відділу ДАІ Ужгородської МВ УМВС України в Закарпатській області Олексія Співака, проблема дійсно потребує комплексного вирішення. Влада повинна шукати способи розвантаження центральної частини міста, а громадськість – додержуватись правил дорожнього руху, зокрема – правил паркування. 

«Ми завжди підтримуватимемо усі ініціативи громадськості проблеми», - підсумував Співак.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp