Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Громадські активісти до влади: Беріть свої гроші і купуйте захист та їжу для наших вояків!

24 червня 2014 р., 14:32

ГО "Держава" висуває свої вимоги: або негайно спростити процедуру закупівель військового спорядження, або нехай можновладці купують все за свої кошти.

22 червня 2014 року відбулась телефонна розмова між прес-службою ГО «Держава» та вояком з Львівщини, який перебуває на блокпосту в Луганській області. 

За словами львів’янина, який не побажав себе назвати, він, як і інші солдати, не має ні палатки, ні спальних мішків, ні карематів. 

Два місяці бійці сплять в окопах на землі просто неба по 2 години на добу. У солдатів немає бронежилетів та касок. Немає також їди. Два місяці харчуються хлібом з кількою. Щодня молоді хлопці відчувають головокружіння і напівпритомний стан. 

ГО «Держава» закликає українську владу негайно спростити процедури закупівель військового спорядження або за кошти можновладців у 3-денний термін закупити необхідне спорядження для захисників українського народу у країнах Євросоюзу і США.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp