Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перевіряють заходи державної політики у сфері цивільного захисту

19 квітня 2017 р., 14:32

В Ужгороді

Упродовж 18-27 квітня відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2017 рік, затвердженого Кабінетом Міністрів України, триває робота комісії Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

19 квітня члени комісії розпочали комплексні роботи з інспектування у виконавчому комітеті Ужгородської міської ради. Протягом дня буде проведено перевірку діяльності структурних підрозділів Ужгородського міськвиконкому, міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, утворених комісій, спеціалізованих служб, формувань цивільного захисту, підприємств, установ і організацій з виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб.

Аналогічну перевірку пройдуть й структурні підрозділ Ужгородської державної адміністрації, районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту, утворених комісій, спеціалізованих служб, формувань цивільного захисту, підприємств, установ і організацій.

Окрім цього, проводиться перевірка службової діяльності Ужгородського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області та 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Ужгород. Зокрема, проведено збір за сигналом «Учбова тривога» та здійснено перевірку правильності дій при відпрацюванні нормативу 6.1 «Бойове розгортання від автоцистерни із подачею ствола «Б». Також було проінспектовано справність пожежно-рятувальної техніки та готовність до реагування на надзвичайні ситуації й події чергових відділень 14-ї державної пожежно-рятувальної частини.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp