Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Росії помер жорстоко побитий автор фільму про кримінальні зв'язки Путіна

19 квітня 2017 р., 20:15

9 березня Андрущенка підібрала на вулиці машина швидкої допомоги, він понад два тижні був у комі

У Москві помер журналіст і співзасновник російської газети «Новий Петербург» Микола Андрущенко, якого побили невідомі 9 березня.

Про це повідомляє агентство Rfi.

Журналіст писав про «бандитський Петербург» і розповідав про зв'язки Володимира Путіна з криміналом в 1990-х роках.

Як повідомила колега загиблого, 9 березня Андрущенка підібрала на вулиці машина швидкої допомоги.

Журналіста, який йшов на ділову зустріч, побили невідомі. У лікарні йому зробили операцію, понад два тижні він перебував у стані штучної коми.

Сьогодні Андрущенко помер на 74-му році життя.

Головний редактор «Нового Петербурга» Денис Усов припустив, що причиною нападу на Андрущенко могли стати гострі публікації газети.

Сам Андрущенко багато писав про «бандитський Петербург» 90-х, про кримінального авторитета Володимира Кумарину, якого, за його словами, бачив у приймальні Путіна у пітерській мерії, про колишнього директора відомого дачного кооперативу «Озеро» Володимира Смірнова.

Андрущенко також виступив у документальному фільмі «Хуізмістерпутін» 2015 року, який отримав широку популярність. У фільмі журналіст розповідав про те, що Путін був «спостерігачем» за мером Анатолієм Собчаком, а також про те, що у Путіна «практично не було друзів серед нормальних людей, але зате траплялися друзі серед кримінального світу».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp