Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вчинив розбійний напад і переховувався від слідства

21 квітня 2017 р., 19:15

Поліція розшукала чоловіка

На початку березня в поліцію м.Тячева звернувся із заявою житель райцентру, який повідомив про те, що на вулиці побили його 43-річного батька. Невідомий завдав потерпілому тілесних ушкоджень і відібрав гаманець і золоту обручку.

Як встановили правоохоронці, цей злочин скоїв 37-річний житель с.Грушево Тячівського району, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності. Нападник перестрів на дорозі біля кладовища чоловіка, який їхав на велосипеді, завдав йому тілесних ушкоджень (в потерпілого було вибито два зуби), відібрав гаманець і зняв з пальця обручку.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій), розбійнику оголосили підозру, але фігурант справи переховувався від слідства. Днями його затримали працівники кримінальної поліції та доставили в Тячівський відділ поліції. Чоловіка поміщено в ізолятор тимчасового тримання, розслідування кримінального провадження триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp