Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець досмерті побив свою співмешканку (Фото)

22 квітня 2017 р., 10:49

Та ще й наніс їй ножове поранення

Вчора, 21 квітня, в поліцію надійшло повідомлення з фельдшерсько-акушерського пункту смт. Вишково Хустського району про те, що лікар констатував смерть 36-річної жінки. На тілі потерпілої медики виявили ознаки насильницької смерті –численні колото-різані рани.

На місце події прибули спецвідділ слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно зі співробітниками Хустського відділу поліції, вони встановили, що жінку вбив її співмешканець. Близько 23 години в четвер, 20 квітня, 52-річний чоловік під час сварки з потерпілою вдарив її в обличчя. Після цього він наніс співмешканці кілька ударів частиною скляної пляшки по голові та вдарив ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопрушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Питання про обрання міри запобіжного заходу щодо вбивці розглядає Хустський районний суд. Слідство триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp