Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники провели профілактичний захід у Жденіївській сільраді

22 квітня 2017 р., 12:05

На Воловеччині

21 квітня співробітники Воловецького районного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області провели чергове відпрацювання житлового сектора Жденіївської сільської ради, до складу якої входять с. Збини та смт Жденієво.

Під час проведення профілактичного заходу рятувальники, окрім подворового обходу, також здійснили рейд і по місцям масового перебування людей: закладам харчування, автобусним зупинкам, магазинам тощо.

Особлива увага приділялася особам з «групи ризику»: самотні громадяни, інваліди, багатодітні сім’ї адже, за статистикою, пожежі найчастіше виникають саме в них. І в переважній їх більшості винуватцями лиха є самі люди, які з різних причин нехтують елементарними правилами пожежної безпеки.

У ході заходу рятувальниками було проведено активну роз’яснювальну роботу серед мешканців селища з питань пожежної безпеки. Особлива увага зосереджувалася на тому, що зазвичай пожежі починаються з маленької іскорки, яка може виникнути через несправність електропобутових приладів, перенавантаження електромережі тощо.

Також серед населення було розповсюджено листівки на тему: «Спалюєш суху траву? Замислись!».

Такі комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектора відбудуться в ряді інших населених пунктів Закарпатської області.

У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp