Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рахівчанка виростила цілу грядку коноплі (ФОТО)

24 червня 2014 р., 21:05

І як завжди, все для власного використання, всі 324 рослини...

Рахівчанка вирощувала коноплю на присадибній ділянці біля власного будинку. 

Начальник сектору Дільничних інспекторів міліції Рахівського райвідділу спільно з старшим оперуповноваженим Сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків під час проведення операції «Мак – 2014» виявили у мешканки Рахова чималу грядку з забороненими рослинами. Аби отримати гарний урожай, жінка дбайливо доглядала за посівом - поливала та ретельно просапувала грядку. Вона переконує, що вирощувала рослини коноплі без мети збуту, лише для власного використання. 


- Працівники міліції вилучили всі рослини та направили на експертизу у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років, - прокоментував очільник Рахівського райвідділу міліції Геннадій Чайковський. 
Інформація Рахівського РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp