Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали сімох водіїв напідпитку

25 квітня 2017 р., 17:35

За минулу добу

Співробітники поліції за добу склали сім адмінпротоколів за керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння на території Закарпаття. Такі випадки фіксувалися в Великоберезнянському, Свалявському, Рахівському, Хустському та Тячівському районах

Найрезонансніше затримання п’яного водія за минулу добу трапилося на території облслуговування Великоберезнянського відділення поліції. На жителя села Малий Березний, який знаходився за кермом «Volkswagen Touareg», правоохоронці склали аж чотири адмінпротоколи: за непокору працівникам поліції, керування транспортним засобом без документів, водіння в нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху. Чоловік, який був п’яним, спочатку чіплявся до працівників прикордонної служби. Коли на місце події прибула поліція, він намагався втекти і не реагував на вимогу зупинитися. Зрештою, коли чоловіка наздознали, той погрожував, висловлювався нецензурними словами та розповідав про впливових друзів. У відділенні поліції на чоловіка складено ряд адмінпротоколів.

В Сваляві аж на двох осіб в одному автомобілі складено адмінпротоки за водіння в нетверезому стані. На службу «102» надійшло повідомлення про ДТП в центрі міста. Житель Сваляви повідомив, що залишив своє авто біля місцевого магазину на кілька хвилин, а коли повернувся, в його «Mercedes Sprinter» в’їхав «Volkswagen Golf». Щоб двоє осіб з явними ознаками алкогольного сп’яніння не втекли з місця події, власник пошкодженої машини до приїзду правоохоронців забрав у порушників ключі від їх транспортного засобу. Працівники поліції склали чотири адмінпротоколи: за порушення правил дорожнього руху, керування автомобілем без відповідних документів та два протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто водіння в нетверезому стані. Останній було складено і на водія, і на пасажира: власник «Volkswagen Golf» хоча і знаходився на пасажирському сидінні, але передав керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп'яніння. Такі дії також є порушенням ст. 130 КУпАП.

До рахівських правоохоронців звернувся житель райцентру та повідомив, що його сусід їздить п’яним на мотоциклі. Співробітники Рахівського відділення поліції склали на водія транспортного засобу адмінпротокол за водіння в нетверезому стані, без відповідних документів та за порушення правил дорожнього руху. Проте, як з’ясували правоохоронці, чоловік, який звернувся в поліцію та заявив про нетверезого сусіда, перед цим побив його. Співробітники Рахівського відділення поліції відібрали заяву у потерпілого.

Тячівські правоохоронці зафіксували випадки керування транспорти засобом у стані алкогольного сп’яніння в селі Дулово та селі Терново. В останному нетверезого водій намагався втекти від поліції, але його спіймали.

Хустська поліція спіймала п’яного водія ВАЗ 21061 на 128 км траси Долина-Хуст. У чоловіка, що перебував за кермом, виявлено 1,71 проміле алкоголю в крові. Про це складено відповідний адмінпротокол. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp