Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Найкращих інспекторів руху визначили в Ужгороді

26 квітня 2017 р., 08:41

Підсумували конкурс

Підбито підсумки обласного конкурсу загонів юних інспекторів руху. Перше місце у змаганнях виборола команда Ужгородської загальноосвітньої школи-інтернату з поглибленим навчанням окремих предметів, друге місце – ліцею «Лідер»-загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 м. Ужгорода, а третє – команда Ужгородського району, Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В обласному огляді-конкурсі взяли участь команди ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів – переможці міських та районних конкурсів. Організували змагання відділ забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Департамент освіти науки Закарпатської області Державної Адміністрації та Закарпатська обласна організація Червоного Хреста України.

Конкурс проходив у п’ять етапів: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», «Конкурс агітбригад ЮІР», «Юний регулювальник», «Велоестафета» та «Юний санітар».

Конкурс покликаний залучити школярів до участі у роботі, спрямованій на запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, прищеплення дітям поваги до професії працівника поліції, організацію змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків.

Команди-переможці отримали цінні подарунки, кубки та грамоти. Всі учасники змагання були нагородженні почесними грамотами. Окремі школярі були відзначені подарунками за найкращі результати на кожному з етапів.





Відділ комунікації поліції Заарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp