Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чопі затримали "шукача щастя" (ФОТО)

26 квітня 2017 р., 15:41

Знову

Порушнку з рук не зійшло.

Громадянина Молдови затримали сьогодні вночі прикордонники Чопського загону, у рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017». У контрольованому прикордонному районі міста Чоп правоохоронцями виявлено 42-річного іноземця без документів, що підтверджують особу та законність перебування на території України. Як пізніше з’ясувалося, чоловік мав намір дістатись Ужгорода, щоб звідти потрапити до Словаччини. Оскільки у минулому затриманого уже депортували з Чехії за порушення міграційного законодавства, він обрав саме незаконний спосіб перетину кордону у пошуках кращого життя.

Після складання відповідних процесуальних документів затриманого доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для встановлення особи та притягнення до адміністративної відповідальності.

Зазначимо, що з початку року чопськими прикордонниками за спробу порушення державного кордонууже було затримано 32 нелегальних мігранти.











Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp