Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці обеззброюються (ФОТО)

26 квітня 2017 р., 19:32

За минулу добу місцевий мешканець здав для подальшої реєстрації до Мукачівського відділу поліції сім штик-ножів, а ужгородець приніс правоохоронцям пістолет для знищення

Зараз на Закарпатті, як і по всій Украіні триває місячник добровільної здачі зброї. Цим скористався 50-річний мукачівець, принісши в поліцію холодну зброю: сім штик-ножів.
«Житель Мукачева добровільно здав до поліції 7 одиниць холодної зброї, усі ножі – іноземного виробництва. В подальшому зброя буде перевірена та зареєстрована на громадянина, згідно із Законом, оскільки вказані ножі мукачівець виявив бажання зареєструвати на себе», – коментує інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Мукачівського відділу поліції Юрій Софілканич.
Крім цього, за минулу добу зафіксовано ще один випадок здачі зброї в рамках місячника: в 

Ужгородський відділ поліції звернувся місцевий мешканець та віддав зареєстрований пістолет ТТ як непридатний до використання.
Поліція нагадує громадянам, що з 1 квітня триває місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно здали правоохоронним органам зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, згідно ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу Украіни звільняються від кримінальної відповідальностї.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp