Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

СБУ розкрили схему легалізації псевдопереселенців

26 квітня 2017 р., 21:23

Схему реалізував мешканець Луганщини.

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою виявили масштабну схему легалізації псевдопереселенців із тимчасово окупованих територій. Про це повідомляє сайт СБУ.Організував "бізнес" житель Луганщини разом із кількома спільниками. Вони підшукували осіб із так званої ДНР/ЛНР, які хотіли отримувати соціальні виплати від української держави як вимушені переселенці, не змінюючи місця проживання."Співробітники СБ України задокументували, що до участі в операції були задіяні окремі службовці управління праці та соціального захисту населення Харківської міськради та обласного управління Фонду соціального страхування", - сказано в повідомленні.Псевдопереселенців ставили на облік, відкривали їм банківські карткові рахунки, платіжні картки для отримання пенсій, довічні державні стипендії та інші соціальні виплати.

Під час обшуків у Харкові за місцем проживання організаторів угруповання, у приміщеннях державних установ та органах місцевого самоврядування оперативники СБУ вилучили ксерокопії документів у більш ніж двох тисяч переселенців. Правоохоронці також виявили близько ста банківських карт, велику суму грошей в іноземній і національній валюті.Відкрито кримінальне провадження, триває досудове слідство.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp