Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива ДТП на Іршавщині (Фото)

27 квітня 2017 р., 11:28

Водій загинув страшною смертю

Співробітники закарпатської поліції встановлюють причини та обставни автомобільної аварії, в якій загинув чоловік

Вчора, 26 квітня, в селі Сільце Іршавського району трапилася ДТП з потерпілим. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що автомобіль «Audi» їхав з Хуста у Мукачево та з’їхав з дороги в річку. 

Машину під час удару пошкодило металевою трубою, внаслідок цього 38-річний чоловік отримав серйозну травму ноги. Потерпілого карета швидкої допомоги доставила в реанімаційне відділення районної лікарні, де чоловік помер.

{g}

Оскільки потерпілого з машини дістали очевидці ДТП, то поліція не лише встановлює обставини аварії, але й з’ясовує, чи знаходився загиблий за кермом та чи були інші особи в машині на момент зіткнення.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті.

Як повідомляє Закарпаття онлайн, загиблим є зять народного депутата Михайла Ланя (член депутатської групи "Партія "Відродження"), кримінальний авторитет з Хуста, 37-річний Роберт Борка.

Роберт Борка відомий скандальним побиттям футбольних арбітрів і міліціонера восени 2011 року, за яке був засуджений.

Крім того, за інформацією Закарпаття онлайн, саме Р.Борці належала викрадена в Чеській Республіці біла AUDI Q7 (номер 1АV6666), яка стояла біля спортивного комплексу "Антарес" під час резонансної перестрілки 11 липня 2015 року в Мукачеві, і яку так і не змогли знайти міліціонери під керівництвом Сергія Шаранича і Арсена Авакова.

За неофіційною інформацією, Р.Борка тоді особисто привіз з Хуста своїх озброєних "бійців" на підтримку М.Ланя.

Власницею спорткомплексу "Антарес" є донька М.Ланя Ніколетта, на якій згодом і одружився Р.Борка.

У липні 2016 року Р.Борка фігурував в історії з затриманням при в'їзді до Мукачева за інформацією Інтерполу краденого в Німеччині автомобіля Range Rover.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp