Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці зможуть безкоштовно виміряти тиск та рівень цукру у крові

27 квітня 2017 р., 15:12

Під час акції у центрі Ужгорода

У суботу, 29 квітня, в Ужгороді на пл.Театральній з 10.00 до 15.00 буде проходити акція з профілактики церебро-васкулярних та серцево-судинних захворювань.Мета заходу: виявлення факторів ризику інсульту, інфаркту та їх профілактика.

У рамках акції на площі в інформаційних наметах буде вимірюватись артеріальний тиск, визначитися рівень глюкози в крові та проводитися ультразвукове обстеження сонних артерій (дуплекс-сканування) шиї. Також ініціаторами акції буде проводитися консультаційний прийом ужгородців та гостей міста під час якого можна отримати інформаційні матеріали та консультацію щодо профілактики ССЗ.

Захід проходитиме за підтримки та участі фахівців обласного центру нейрохірургії та неврології , Закарпатського обласного клінічного кардіологічного диспансеру, обласного Центру здоров’я, студентів-медиків, членів «Всеукраїнської молодіжної асоціація студентів-медиків» UMSA-Uzhhorod.

УВАГА!!!! Через погодні умови (дощ) акція може бути перенесена з пл. Театральної у пасаж (вхід до обласного Центру здоров’я).
Прес-центр ОЦЗ в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp