Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учні опановували прикордонну службу (ФОТО)

28 квітня 2017 р., 10:40

Корисний урок

Те, що варто знати.

 

Прикордонники відділу «Новоселиця» запросили до свого підрозділу учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл Перечина, Дубриничів, Порошкова, Турья-Пасікі, Турья-Ремети та Зарічева. У відповідь на звернення Перечинської районної державної адміністрації, військові охоче погодились прийняти молодь, щоб поділитись досвідом у справі охорони державного кордону. Офіцери відділу провели одноденні навчально-польові збори з 105 школярами, бажаючими навчитись базовим знанням з прикордонної служби. На навчальних точках їм продемонстрували взірці техніки, озброєння та засобів зв'язку, а також розповіли, як надати першу медичну допомогу, виявити та затримати порушників кордону та як для цього використовують службових собак.

Сподіваємось, що після таких захопливих занять хтось із юнаків у майбутньому теж обере професію прикордонника та поєднає свою долю із захистом державних рубежів.














Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp