Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На закарпатця напав невідомий: побив його і відібрав гаманець

29 квітня 2017 р., 12:25

Завдяки камерам спостереження знайшли злодія

28 квітня о 14:11 до правоохоронців звернувся 21-річний ужгородець. Чоловік розповів, що на вулиці Белінського до нього підбіг чоловік, наніс йому удар по голові. Скориставшись тим, що потерпілий впав від запаморочення, грабіжник витяг з кишені куртки гаманець, в якому знаходилось 490 гривень, і втік в невідомому напрямку.

Ужгородські оперативники розпочали пошуки — і протягом години затримали підозрюваного — 32-річного раніше місцевого жителя. Встановити його особу допомогли записи з відеокамер, якими облаштовані будівлі магазинів поблизу місця пригоди.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp