Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винуватця обшуків у Київській ОДА арештували

29 квітня 2017 р., 13:01

Застава 600 тисяч гривень

Суд обрав запобіжний захід голові комісії Київоблради, депутату-свободівцю Максиму Запаскіну, заарештованому за підозрою у хабарництві.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

“За клопотанням столичної прокуратури Дніпровський районний суд міста Києва на засіданні 28.04.2017 обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою голові постійної комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій Київської облради, якого напередодні прокуратура затримала на хабарі у 10 тис. доларів”, - написала Максимець.

Зважаючи на те, що прокурор у судовому засіданні наполягав на заставі у сумі 2,5 млн гривень, вказане судове рішення збираються оскаржити в частині розміру грошової застави.

Нагадаємо, 27 квітня у кабінеті голови Київської обласної ради Ганни Старикової відбулися обшуки. Як зазначили в СБУ, вони були пов'язані із затриманням на хабарі у 10 тисяч доларів депутата Київоблради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp