Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цукерберг несподівано приїхав на вечерю до звичайної сім'ї

30 квітня 2017 р., 17:45

Сім'я з Огайо дізналася, що їх відвідає засновник Facebook, лише за 15 хвилин до його прибуття.

Засновник Facebook Марк Цукерберг несподівано приїхав у гості до звичайної американської сім'ї з Огайо, побажавши зустрітися з тими, хто завжди голосував за демократів, але на останніх виборах віддав перевагу Дональду Трампу.За словами жителя міста Ньютон Фолс Деніела Мура, він і його дружина Ліза дізналися про те, що їх відвідає Цукерберг, лише за 15 хвилин до його прибуття.

Засновник соціальної мережі заявив про бажання познайомитися з новонаверненими республіканцями своїм співробітникам, після чого вони знайшли родину Мурів, розповів господар будинку.Деніел Мур двічі голосував за Барака Обаму, але на останніх виборах активно агітував за Трампа.До візиту Цукерберга Муру було лише сказано, що до нього на вечерю прийде "дуже багатий філантроп з Каліфорнії, чиїм продуктом користуються 90% американців".За вечерею з Цукербергом розмова йшла не тільки про політику, а й про те, як сім'я Мурів допомагає дитячому притулку в Уганді.Цукерберг, який не раз говорив про те, що збирається віддати на благодійність щонайменше 45 млрд доларів, запропонував мурам допомогти зі збором коштів.

Після вечері мільярдер написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", на яку підписано 89 мільйонів чоловік: "Тільки що приїхав в Огайо. Спасибі Дену і Лізі Мур за теплий прийом і прекрасну вечерю!"Деніел Мур не змусив чекати з відповіддю: "Вельми двячний за візит, Марку. Ти неймовірна людина!"Після вечері з сімейством Мурів Цукерберг відвідав в Огайо місце, де лікуються від залежності наркомани, після чого відправився в Індіану, щоб повечеряти з місцевими пожежними.Як відомо, Цукерберг має намір відвідати всі американські штати до кінця цього року й організувати зустрічі з місцевими жителями.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp