Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива ДТП на в’їзді в Ужгород: не розминулися три автівки (Фото)

1 травня 2017 р., 14:55

Поліція з’ясовує обставини події

Вчора, 30 квітня, близько 23 години на службу «102» надійшлоповідомлення від співробітників патрульної поліції про те, що на в’їзді в Ужгород трапилася ДТП за участі «Audi», «Volkswagen Caddy» та «BMW». Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій «BMW» їхав зісторони села Барвінок в обласний центр Закарпаття. На кільці зі сторониоб’їзної дороги виїхав автомобіль марки «Audi» та не надав «BMW» перевагу в русі, через що відбулося зіткнення. Після цього автомобіль, який порушив правила дорожнього руху, від удару розвернуло, і він зачепив «VolkswagenCaddy», який саме проїжджав повз цю ділянку. Внаслідок аварії тілесніушкодження отримали водій та два пасажири «Volkswagen» та пасажир «Audi». Всі потерпілі після надання медичної допомоги відпущені додому. Автомобілі поміщено на спецмайданчик Ужгородського відділу поліції. Всіхводіїв освідчено на стан алкогольного сп’яніння та визначено, що вони булитверезими.

Поліція попередньо кваліфікує цю подію за ч. 1 ст. 286 ККУ, тобтопорушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпіломутілесне ушкодження середньої тяжкості. Таке правопорушення караєтьсяштрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, абовиправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.




Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp