Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Житель Мукачева стверджує, що його душив депутат

3 травня 2017 р., 14:03

Сталося це 1 травня

Такі реалії.

Згідно з офіційними даними правоохоронців, близько 5 ранку вони отримали повідомлення від мешканця цієї вулиці, що на нього напав мукачівець напідпитку, – повалив на підлогу та схопив за шию. За словами заявника, його врятував сусід.

Слідчо-оперативна група, яка працювала на місці подій, встановила особу ймовірного нападника. Це також мукачівець, який проживає на вулиці Чехова. Рівень алкоголю в його крові, за підсумками освідчення у Мукачівській ЦРЛ, складав 1,86 проміле, а це у 9 разів вище норми. У його діях правоохоронці вбачають ознаки злочину за статтею 125 Кримінального кодексу – умисне легке тілесне ушкодження. Як наголосили у поліції, відомості про інцидент внесені у Єдиний реєстр досудових розслідувань саме за згаданою статтею КК.

За інформацією Mukachevo.net з джерел у правоохоронних органах, в інциденті фігурує депутат Мукачівської міськради від партії Самопоміч Юрій Кравчук. Саме його постраждалий мукачівець і звинувачує в нападі. Водночас, правоохоронці продовжують з’ясовувати подробиці інциденту, після чого буде визначено статус всіх учасників – хто потерпілий, а хто підозрюваний.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp