Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники оформили представників майже 40 країн-учасниць пісенного конкурсу «Євробачення-2017»

4 травня 2017 р., 09:13

Мали роботу

Зустрічаючи учасників та гостей конкурсу «Євробачення-2017», які прибувають в Україну, співробітники Державної прикордонної служби проводять системні заходи щодо їх оформлення та пропуску через кордон.

Зокрема охоронцями кордону збільшено кількість прикордонних нарядів та організовано зустрічі груп делегацій біля трапу літаків. Також конкурсантів охоронці кордону супроводжують окремими коридорами та в пріоритетному порядку здійснюють процедури їх оформлення.

Крім того, у взаємодії з іншими правоохоронними органами на високому рівні забезпечується підтримання правопорядку, а особлива увага в пунктах пропуску приділяється безпековій складовій.

Варто зауважити, що протягом кількох днів оформлення громадян, які прибувають на пісенний конкурс, не було зафіксовано жодного нестандарного випадку в пунктах пропуску через державний кордон.

Окремо співробітники Держприкордонслужби співпрацюють з волонтерами, які зустрічають делегації й супроводжують до місць їх прибуття.

Наразі в Україну прибули представники майже 40 країн-учасниць конкурсу «Євробачення-2017». Варто зазначити, що разом з конкурсантами у складі делегацій прибуло близько 500 осіб, серед яких організатори, члени команд, коментатори тощо.

Більшість з них прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» оформили в аеропортах «Бориспіль» та «Київ». І тільки одна команда - із Молдови - прибула через автомобільний пункт пропуску «Платонове», що на Одещині.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp