Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У п’ятницю на Рахівщині засяє "Зірочка"

25 червня 2014 р., 20:01

Відбудеться урочисте відкриття дитсадка

27-го червня 2014 року у селищі Великий Бичків відбудеться урочисте відкриття дитячого дошкільного закладу № 5 «Зірочка», збудованого у рамках міжнародної співпраці.

Будівництво ДНЗ № 5 «Зірочка» було здійснено за підтримки проекту № HUSKROUA/1001/044 «Діти – наше майбутнє: нова хвиля у дошкільній освіті Карпатського регіону», що виконується у рамках Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 рр.

Місце проведення: ДНЗ №5 «Зірочка», вул. Репегівська 78, сел. В.Бичків, Рахівський район, Закарпатська область, Україна. Розпочнеться урочиста програма о 14:00.

У заході візьмуть участь виконавці і партнери Проекту, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники дошкільних навчальних закладів, громадських організацій України та Румунії, а також громади сел. В.Бичків.

Організатори підготували до відкриття святковий концерт дошкільнят селища у альтанці на подвір’ї навчального закладу, розважальну програму для дітей від колективу ДНЗ №39 «Журавлик» з м. Ужгород (дитяча програма включає різноманітні конкурси, розваги і святковий тортик для малят), а також екскурсію по території ДНЗ «Зірочка» для всіх бажаючих.

Робота над садочком почалась ще у 2006 році, коли селищною радою було розроблено проектно-кошторисну документацію. Проте тоді у держави не знайшлося коштів на будівництво доволі вартісного об’єкта. Тоді проект будівництва, попередньо доопрацювавши, подали на участь у конкурсі, участь в якому принесла селищній раді грант на зведення закладу європейського рівня.

Крім нової будівлі садочка із автономним опаленням, ігровою кімнатою, бібліотекою та майданчиком діти отримають і якісно нові методи виховання, запевнили розробники проекту.

news-rahiv.com



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp