Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті полісмени "воюють" з наркотиками

6 травня 2017 р., 12:00

Активно працюють у заданому руслі

Співробітники Хустського відділу поліції для боротьби з обігом наркотиків в районі проводять спецоперації, виявляють наркопритони, працюють з потенційно уразливими громадянами та різноманітно профілактують вживання заборонених речовин В Хустському районі лише з початку року відкрито 8 кримінальних проваджень за фактами зберігання та продажу наркотичних речовин. При цьому мова йде не про поодинокі випадки виявлення наркотиків, а про проведення спецоперацій, в результаті яких вдалося зупинити діяльність групи осіб, яка збувала заборонені речовини. 

Крім цього, хустські правоохоронці виявили та закрили наркопритон, який функціонував у селі Велятино. За даними провадженнями причетним особам повідомлено про підозру, частину цих справ уже розглядає суд. Важливою в поліції є і робота з наркозалежними людьми, з якими постійно спілкуються правоохоронці та допомагають їм утримуватися від вчинення злочинів. Одним із найважливішіх напрямків боротьби з наркоманією поліція вважає профілактику серед молоді, яка найбільш уразлива до цієї проблеми. Масштабний захід у Хусті провели вчора, 5 травня. З учнями старших класів та їх батьками зустрілися працівники поліції, служби соціального захисту дітей, активісти краю та фахівці у галузі права. Присутнім роз'яснили юридичну відповідальність за вживання накотичних речовин. Правоохоронці повідомили, що, на відміну від більшості інших кримінальних правопорушень, за вживання, виготовлення, носіння чи зберігання наркотичних речовин особа несе відповідальність з досить раннього віку.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp