Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє чоловіків без документів каталися на квадроциклах поблизу кордону

7 травня 2017 р., 12:25

Прикордонники затримали порушників

У рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», з початку квітня у Чопському загоні працюють резерви Голови Державної прикордонної служби України. Їх мета - підвищення щільності охорони державного кордону та протидія незаконній діяльності на ділянці загону. Ефективність посилення відділів Чопського загону доводять результати служби військовослужбовців, залучених до складу резерву.

Так, учора ввечері курсанти Національної академії ДПСУ затримали групу осіб, які незаконно перебували у прикордонній смузі на ділянці відповідальності. Троє чоловіків заїхали та пересувались на квадроциклах поблизу державного рубежу без документів, що посвідчують особу, та належного дозволу.

Затриманих, які виявились громадянами України, доставлено на відділ прикордонної служби «Новоселиця» для складання відповідних процесуальних документів. Після проведення спільного з національною поліцію розбору їх було притягнуто до адміністративної відповідальності.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp