Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через контрабандні сигарети українець залишився без автомобіля (Фото)

7 травня 2017 р., 16:35

На митниці конфіскували і транспортний засіб, і те, що віз незаконно

На митному посту «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу вивезення з України до країн ЄС тютюнових виробів.

Митники в тандемі з прикордонниками та мобільною групою міжвідомчого цільового центру завадили українцю незаконно перемісти цигарки через митний кордон України автомобілем «Mercedes-Benz» зі словацькою реєстрацією.

Заїхавши у зону діяльності митного поста, та обравши «зелений коридор», громадянин повідомив, що не перевозить приховані від митного контролю товари та предмети. Проте, врахувавши ризики та скерувавши автомобіль в бокс для поглибленого огляду, працівники митниці виявили, що порожнини автівки «нафаршировані» тютюновими виробами торгової марки «L&M» з акцизними марками.

Загальна кількість виявлених пачок цигарок складає 1438 пачок. Таким чином громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України тютюнових виробів з приховуванням від митного контролю.

{g}

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, цигарки та транспортний засіб вилучено, їх вартість встановлюється. 
ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp