Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майся фест в Ужгороді (ФОТО)

8 травня 2017 р., 10:00

Яскравості вихідних

Стартували вчора.

{g}


Уже втретє в Ужгороді проходить фестиваль правильного сімейного відпочинку – "Майся Фест". Цього року він – одна зі складових "Сакура Фесту".
Сьогодні і завтра в Боздоському парку родини з дітками можуть скуштувати різноманітні смаколики. І це не лише традиційні бограч, шашлики, картопля, солодощі, а й веганська їжа.
Традиційно свої вироби представляють хенд-мейдери, зокрема, й постійні учасники Руху підтримки закарпатських військових, які допомагають нашим воїнам у зоні АТО.
Чи не найбільше розваг на "Майся Фест" для діток – атракціони, аквагрим, можливість позмагатися, погратися, помалювати, спортивні змагання. 

Діти також "окупували" сцену – свої таланти представляють вокальні та танцювальні колективи, виконавці з ПАДІЮНУ, шкіл міста.
Кілька десятків учасників зібрав і вже теж традиційний велозаїзд – "Тур де Уж". У ньому брали участь діти від 3 до 14 років, опановували траси різної складності і отримали медалі та нагороди.
З Боздоського парку сьогодні також стартували учасники забігу, який сьогодні проходить у різних країнах світу – це благодійний захід, метою якого є збір коштів для пошуку методів лікування травм спинного мозку. У 2016 році Wings for Life World Run об’єднав 130 732 учасників 203 національностей, зібравши 6,6 мільйонів євро для єдиної цілі фонду Wings for Life – знайти методи лікування травм спинного мозку. В Ужгороді забіг відбувся за ініціативи "Uzhhorod Running Club".
Завтра "Майся Фест" теж, обіцяють організатори, буде дуже цікавим. Зокрема, серед іншого, має відбутися і перше в Ужгороді змаганнями з перетягування канату між дитячими садочками.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp