Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Барвінку освятили придорожній храм (ФОТО)

26 червня 2014 р., 12:31

Щодня, Свято-Ільїнський храм, який розташований поруч з трасою Київ-Чоп при виїзді зі столиці Закарпаття благословляє в дорогу тисячі водіїв. Кожен, хто проїжджає повз святиню має можливість перехрестивши себе і дорогу, попросити в Бога допомоги.

22 червня, в неділю Всіх Святих в землі Руській просіявших, Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння в Свято-Ільїнському храмі села Барвінок Ужгородського району.

Свого архіпастиря з хлібом та сіллю зустрічав настоятель храму – протоієрей Іван Росоха, велика кількість прихожан, дітей та молоді.

{g}

Перед богослужінням керуючий єпархією звершив освячення престолу та новозбудованого Свято-Ільїнського храму. Під час літургії були виголошені сугубі молитви за мир та спокій у нашій Рідній Український Землі. Після божественної літургії був звершений хресний хід, після якого архіпастир звернувся до присутніх з проповіддю.

«Закликаю всіх посилено молитися за мир і спокій, так як ці поняття на часі є найважливішими в житті нашої держави» – підкреслив архіпастир.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp