Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мінфін: Для "грошей Януковича" потрібно змінити бюджет

10 травня 2017 р., 19:08

Їх неможливо використовувати без внесення змін у закон про держбюджет, заявили у відомстві.

Гроші, які конфіскували у колишнього президента Віктора Януковича, неможливо використовувати без внесення змін до бюджету, заявили в Мінфіні.Раніше суд конфіскував гроші оточення Януковича на суму 1,5 мільярдів доларів. 

У свою чергу, адвокати заперечують причетність Януковича до них і стверджують, що у колишнього глави держави на рахунку в Ощадбанку лише 28 мільйонів гривень."Валютні кошти від спецконфіскації перераховані на рахунок Держказначейства. Перевищення понад 11,5 млрд грн. зараховується, однак може бути використане тільки після внесення змін у Закон про Державний бюджет", – сказано в повідомленні.У відомстві підкреслили, що гроші від конфіскації, які є разовим надходженням, мають обмеження відповідно до бюджетного законодавства, і можуть бути використані тільки для разових витрат.Нагадаємо, доходи бюджету України зросли, завдяки конфіскованим грошам, майже на 20 відсотків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp