Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ведучі Євробачення-2017 заспівають

11 травня 2017 р., 08:45

На відкритті другого півфіналу шоу

11 травня на головній арені відбудеться другий півфінал пісенного конкурсу Євробачення-2017. Для глядачів продюсери підготували декілька сюрпризів, одним із яких буде спеціальний номер ведучих Євробачення-2017.Олександр Скічко гратиме на сопілці, а Володимир Остапчук – на акордеоні.

Хлопці не тільки зіграють на музичних інструментах, а ще й станцюють та заспівають фрагменти найвідоміших переможних хітів пісенного конкурсу Євробачення, а саме: "Euphoria" переможниці Євробачення-2012 Лорін, "My number one" переможниці пісенного конкурсу 2005 року Хелени Папарізу; "Fairytale", якою у 2009 році Європу підкорив Олександр Рибак; та "Rise like a Phoenix" – пісні, як стала переможною для Кончіти Вурст у 2014 році.

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 проходить у Києві в Міжнародному виставковому центрі. Другий півфінал конкурсу відбудеться 11 травня, а гранд фінал – 13 травня.

Найсвіжіші новини, найцікавіші подробиці та ексклюзивні прямі трансляції подій Євробачення-2017 читайте на Eurovision.ua.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp