Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські діти намалювали лісівників (Фото)

11 травня 2017 р., 12:52

Для конкурсу

Одвічна тема взаємовідносин між людиною і лісом знайшла відображення в творчих конкурсах на кращий дитячий малюнка і твір, оголошених Ужгородським лісовим господарством. Ідея конкурсів не нова; подібні конкурси проводяться за ініціативи лісгоспу серед школярів Ужгородського району щороку і є логічним завершенням всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». І з кожним роком в роботах учнів можна побачити багато нового в дитячому сприйнятті зв'язку між людьми і лісом.

Можливість проявити себе за допомогою олівців та пензликів мали учні початкових і старших класів. Лісівники відзначають, що цого року на конкурс подано набагато більше робіт, ніж минулого року і їх кількість перевалила за сотню. Варто відмітити, що серед дитячих літературних і художніх творів є такі, що змушують задуматися дорослих – як бути далі лісовим господарникам. Дитячі рупори з усіх районних шкіл повідомляли про те, що ліс, як на Закарпатті, так і по всьому світу, потребує нашої турботи, охорони від хижацької нелегальної вирубки, від ненажерливих комах-шкідників, від вогню, сміття та інших проблем. Слід задуматися, звідки у дітей таке гостре розуміння необхідності збереження лісових насаджень.

{g}

За результатами конкурсу комісією лісгоспу визнано переможцями конкурсу на кращий малюнок наступних учнів:

- Анна Герич, учениця 5-А класу Камяницької ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Антоніна Югас, учениця 1 класу Анталовецької ЗОШ І-ІІІ ст.;

- Ростислав Семен, учень 4 класу Великолазівської ЗОШ І-ІІІ ст..

За словами директора Ужгородського лісгоспу Василя Кия, подібні конкурси змушують привернути увагу суспільства до проблем збереження лісу.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp