Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Убивць молодої закарпатки знайшли! (ФОТО)

26 червня 2014 р., 13:45

Вони переховувались на Рівненщині та ще у декількох областях. Однак закарпатські правоохоронці витягли їх "з-під землі".

Більше місяця тому до чергової частини Тячівського РВУ МВС поступило повідомлення про те, що в одному з кафе – барі в смт. Солотвино, Тячівського району було виявлено труп. 



Прибувши на міце події правоохоронці з’ясували, що в підсобному приміщенні кафе-бару на, підлозі знаходиться труп бармена закладу, 23 річної мешканки одного з сіл Тячівського району. При огляді померлої на її тілі було виявлено декілька ножових поранень. 

Більше місяця вбивці переховувались від працівників міліції, але професіоналізм оперативників та слідчих не дозволив їм уникнути відповідальності. Незважаючи на те, що зловмисники переховувалися в декількох областях України, все-таки були затримані в одному з населених пунктів Рівненщини.

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Повло Басараба: «Пошуки нарешті дали позитивний результат, за скоєне даним особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення. Слідство у справі триває» . 
Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp