Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі Виноградівщини скаржилися на життя (ФОТО)

12 травня 2017 р., 09:10

Головному полісмену

Начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, полковник Роман Стефанишин провів виїзний прийом громадян у Виноградівському районі та поспілкувався з особовим складом відділення Очільник поліції Закарпаття традиційно зустрічається з громадянами та сприяє у вирішенні їх проблемних питань щочетверга. Два рази на місяць Роман Стефанишин проводить прийом у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області, у решті випадків – виїжджає у відділи та відділення у райони краю. Сьогодні, 11 травня, у Виноградівському відділенні поліції керівник поліції Закарпаття прийняв більше двох десятків осіб. Люди на прийом приходили з різних причин: з проханням перевірити, як триває слідство, розповісти про співпрацю з місцевим керівництвом та для отримання консультації. Так, на прийом прийшли представники ромської громади одного із сіл Виноградівщини. 

{g}

Вони попросили роз’яснення того, як в правовому полі вплинути на тих жителів табору, які створюють для решти ромів проблеми із законом. Полковник поліції Роман Стефанишин роз’яснив порядок написання заяви, відбирання показів і ведення слідства, та доручив начальнику Виноградівського відділення поліції Івану Бедринцю особисто взяти участь в роботі зі свідками і тримати справу на контролі. Колишні працівники поліції, які вийшли на пенсію, звернулися до Романа Стефанишина з пропозицією брати активну участь в організації забезпечення порядку на громадських засадах. Вони хочуть створити громадську організацію, яка може допомагати в навчанні молодим правоохоронцям та долучатися до співпраці з правоохоронними органами під час проведення масових заходів. Очільник поліції підтримав таку ідею. Крім цього, начальнику ГУНП в Закарпатській області проінформували, що нинішній керівник Виноградівської поліції дуже відкритий до спілкування з громадою. Присутні на прийомі навіть порадили провести обмін досвідом з начальниками відділів та відділень інших районів. Роман Стефанишин запевнив, що всі працівники поліції мають хороші комунікації між собою та переймають досвід колег, проте наголосив, що керівникам в правоохоронних органах дається більш грунтовна оцінка. 

При аналізі ефективності очільників поліції в районах береться до уваги не лише відкритість та прозорість в роботі, але й рівень розкриття злочинів та організація робочого процесу. Один із відвідувачів поскаржився Роману Стефанишину на те, що слідство у справі, на його думку, триває надто довго. За його заявою призначено службову перевірку. Після прийому начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провів нараду, учасниками якої стала більшість працівників Виноградівського віділення. Роман Стефанишин мав можливість поспілкуватися з ними та оцінити рівень їхньої роботи. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp