Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад 60 мільйонів гривень для армії зібрали на Закарпатті

12 травня 2017 р., 11:50

За поточний рік

На допомогу українській армії протягом січня-квітня 2017 року закарпатці з отриманих доходів перерахували понад 63,9 млн грн військового збору.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року, надходження цього патріотичного платежу склали на 13,5 млн грн більше. Зокрема, лише у квітні поточного року сплата військового збору в області склала понад 17 млн грн.

У Головному управлінні ДФС у Закарпатській області зауважують стабільну динаміку надходжень податку на підтримку армії України від представників усіх сфер економіки регіону. За словами фахівці органів ДФС краю, що систематична сплата військового збору свідчить про ефективність заходів ДФС з детінізації доходів, зокрема, щодо легалізації заробітної плати. Безперечно, важливим фактором є також сумління і патріотизм платників податків, які відповідально ставляться до виконання свого конституційного обов’язку з наповнення бюджету.

Нагадаємо, що військовий збір утримується за ставкою 1,5% з суми доходу, що є об’єктом оподаткування відповідно до ст. 163 Податкового кодексу України нарахованого (виплаченого, наданого) на користь платника податку протягом звітного податкового періоду, без будь-яких вирахувань.

ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp