Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульна поліція запускає шкільний патруль

13 травня 2017 р., 19:38

Вже другий в Україні

"Children patrol police" – так називається дитяче об’єднання, спрямоване на правову освіченість учнів загальноосвітніх шкіл та на попередження злочинності в дитячому середовищі. 

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева розробила для дітей спеціальний кодекс, який є спрощеною інтерпретацією закону "Про Національну поліцію". Юні полісмени пройшли відбір: від тестування до співбесіди. 

Відтак, з-поміж двох десятків заявок, комісія відібрала 10. Шкільний патруль буде стежити за порядком у навчальному закладі на перервах. 

Крім цього, у наших планах залучати молодь до роботи під час різних заходів. Урочистий запуск другого в Україні шкільного патруля відбудеться в понеділок, 15 травня, о 16:00 в Ужгородськый ЗОШ І-ІІІ ступенів N 10 з угорською мовою навчання (м. Ужгород, Православна набережна, 24). 

Також нагадують, що перший шкільний патруль в Україні запустили у лютому цього року - 11 шкільних поліцейських стежать за дисципліною та допомагають адміністрації Коритнянської загальноосвітньої школи.
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp