Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жінка вкрала косметику з магазину

15 травня 2017 р., 08:50

У центрі Ужгорода

13 травня о 16:30 екіпаж патрульної поліції отримав виклик про крадіжку у магазині Ватсонс в центральній частині міста Ужгород.

Прибувши на місце події було виявлено жінку, у якої в сумці знаходились викрадені 3 пляшки шампуня-кондиціонера Глісскур з магазину Ватсонс, а також про собі мала речі, походження яких не змогла пояснити: різнокольорова парасоля з чорною ручкою, три флакона парфумів та три баночки крема для обличчя.

Працівниками патрульної поліції було здійснено обхід та опитування працівників сусідніх магазинів, в ході якого адміністратор магазину Простор в центрі міста впізнала зонтик і повідомила, що це зонтик з їхнього магазину та повідомила про крадіжку.

Походження інших речей встановлюється. Оскільки в діях громадянки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, а саме ст.185 ККУ, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp