Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двох "шукачів кращої долі" затримали на Закарпатті

15 травня 2017 р., 09:33

Затримали громадянина Кот-д’Івуар та громадянку Гвінеї

У рамках спільної спеціальної операції «Кордон-2017», військовослужбовці Чопського загону посилюють заходи з охорони державних рубежів. Про успіхи прикордонників свідчать результати оперативно-службової діяльності, адже майже щодня з початку операції правоохоронці затримують порушників кордону.

Так, і вчора вдень військовослужбовці відділу «Княгиня» поблизу лінії держрубежу виявили двох невідомих африканської зовнішності, що прямували у бік Словаччини. Групою реагування, негайно висланою на допомогу наряду, у п’яти метрах від кордону затримано громадянина Кот-д’Івуар та громадянку Гвінеї. Хлопець та дівчина, як з’ясувалось, уже тривалий час проживали на території України, а тепер вирішили побудувати спільне майбутнє на теренах Євросоюзу.

З метою з’ясування обставин правопорушення, затриманих доставлено на відділ прикордонної служби «Княгиня», а після складання документів за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону» передано у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Подальшу долю нелегалів та вид адміністративного стягнення визначатиме суд.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp