Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Перечинські малюки пішли до рятувальників (ФОТО)

16 травня 2017 р., 17:40

На екскурсію

Було весело.

 

16 травня до рятувальників 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин завітали на екскурсію малюки з дошкільного навчального закладу «Веселка». Захід відбувся у рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, який продовжує крокувати закарпатськими закладами освіти.

Під час відвідин пожежного підрозділу, фахівці ДСНС розповіли дітям основні правила безпеки життєдіяльності, правила пожежної безпеки у побуті та під час перебування на природі. Також, навчали як діяти у разі виникнення пожежі та інших екстремальних ситуацій.

Юним гостям показали автомобілі, що знаходяться у бойовому розрахунку рятувальників та дали змогу побувати у кабіні й почути, як лунає тривожна сирена. Малеча фотографувалась поруч із технікою та роздивлялась костюми, в яких працюють пожежні. Рятувальники розповідали про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на питання, які задавали діти.

Цей захід дав можливість познайомити дітей із професією рятувальника та навчити їх безпеці життєдіяльності.



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp