Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "Синевирі" тепер є екостежка (ФОТО)

16 травня 2017 р., 17:04

Цікавинка для туристів

Запрацювала у краї.

 

Її висота близько 20 метрів, а протяжність близько 500. Хоча стежка має екстремальну складову, проте нею можуть користуватися навіть діти і літні люди. Маршрут цілком безпечний, запевняють представники товариства «Активна країна», які й спорудили цей об’єкт. На кожного, хто наважиться пройтися на висоті між кронами столітніх дерев, обов’язково одягають страхувальне спорядження.

– Екостежна – черговий осередок, який розширює рекреаційні можливості нашого краю. Для Міжгірщини це важливо з огляду на те, що туризм для району є пріоритетною галуззю, від якої значною мірою залежить розвиток району, – каже голова Міжгірської РДА Василь Худинець, який особисто випробував міцність підвісних містків.

– При спорудженні стежки ми особливий акцент ставили на екологічність проекту. Принциповою була позиція: у деревах, що служать опорами для зупинок, не повинно бути жодного цвяха. Завдяки спеціальній методиці, цю вимогу повністю виконано, – стверджує директор НПП «Синевир» Микола Дербак.

Екостежка одразу стала популярною серед туристів. Тут щодня людно, а іноді утворюються навіть черги бажаючих активно відпочити і набратися нових вражень, повідомляють в НПП "Синевир".

Закарпаття онлайн


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp