Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україні подякували за гарно проведене Євробачення

16 травня 2017 р., 17:08

Йон Ола Санд, виконавчий директор Євробачення високо оцінив рівень організації та проведення міжнародного пісенного конкурсу в Україні.

Про це він сказав Петру Порошенку на зустрічі організаторів та ведучих конкурсу з Президентом 14 травня, повідомляє прес-служба глави держави.

«Кожного року ми маємо якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, чи інші аспекти. Але Євробачення в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З українського боку все було організовано на найвищому рівні», - зазначив Йон Ола Санд.

Президент Порошенко повідомив, що через російську агресію на сході України провести конкурс було нелегко, проте українська команда організаторів впоралась якнайкраще.

«Мої щирі поздоровлення вам усім. Євробачення-2017 було організовано на дуже високому рівні. І це є результатом дуже ефективної координації та взаємодії вашої і нашої команд», - сказав Порошенко.

Виконавчий продюсер Євробачення Павло Грицак в свою чергу подякував Президенту за підтримку в підготовці пісенного конкурсу:

«Була зроблена чудова робота, щоб усі журналісти, конкурсанти та фанати відчули гостинність Києва і перебували в комфортних умовах. Я дякую українській владі і вам, пане президенте, за цю значущу підтримку», - сказав він.

Фінал 62-го Пісенного конкурсу Євробачення-2017 відбувся в ніч з 13 на 14 травня. Сальвадор Собрал, співак з Португалії, здобув перемогу.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp