Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики обстрілюють військову частину в Донецьку (ВІДЕО)

26 червня 2014 р., 20:03

Працюють снайпери. Бойовики використовують БРДМ.

Після необхідних приготувань, які велися протягом двох днів, терористи почали штурм військової частини 3004 Національної гвардії України, яка знаходиться на вул.Щорса у Донецьку. Про це повідомляють місцеві жителі, новину передає Преса України.

Згідно свідченням очевидців, штурм розпочався близько 18:20 вечора. Приблизно за 15 хвилин до штурму місцеві даішники перекрили автомобільні під'їзди до військової частини. Сильні вибухи, ймовірно з БРДМ, який був підігнаний до частини бойовиками, чути навіть на околицях міста. Навколо частини на зручних для огляду позиціях зміцнилися снайпери.

"Повним ходом йде захоплення військової частини у Донецьку..чутні постріли (вибухи). близько 10 хвилин тому на пл.Шахтерской був помічений БРДМ або БТР. Вибухи чути кожну хвилину ", - повідомляє у своєму Твіттері один з місцевих жителів Олег Андрєєв.

Зазначимо, інформацію про штурм підтверджують у штабі Нацгвардії, про це деякий час тому було повідомлено на офіційному сайті Нацгвардії.

Згідно із повідомленням прес-служби, терористи вимагали від військовослужбовців скласти зброю і перейти на бік ополченців. На що гвардійці відповіли категоричною відмовою. Однак, чи буде гвардійцям надана якась допомога від сил АТО, на сайті служби не повідомляється. Сміємо сподіватися, що після прийнятого бою і понесених втрат, солдатам не доведеться залишити військову частину у зв'язку з нерівними силами.

Мирний план президента Порошенко передбачає однобічне припинення вогню, до вечора п'ятниці 27 червня. При цьому, українські військовослужбовці мають право відкривати вогонь у відповідь у разі нападу бойовиків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp