Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У гості до школярів завітали рятувальники (Фото)

17 травня 2017 р., 12:42

Сьогодні на Рахівщині

Кожний рік перед літніми канікулами освітяни та рятувальники об’єднують свої зусилля у навчанні підростаючого покоління основам безпечної життєдіяльності та проводять різноманітні заходи у дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах. Рятувальники ДСНС намагаються охопити як можна більше установ аби навчити дітей правилам безпеки у рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Один з таких заходів відбувся 17 травня у ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Рахів.

Спочатку, фахівці ДСНС розповіли дітям про правила безпеки та нагадали, як себе поводити у разі виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації. Вогнеборці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини нагадали дітям про небезпеку пустощів із вогнем, адже через свою допитливість діти підпадають під так звану «категорію ризику», і в пошуках незвичного, часто спричинюють небезпечні ситуації, або стають їх жертвами. Тож попередити їх про загрози, ознайомити з першочерговими діями з ліквідації надзвичайних ситуацій та правилами порятунку здоров’я і життя – це головна мета рятувальників.

Наостанок, дітлахів чекав сюрприз: на подвір’я їхнього навчального закладу в’їхав справжній біло-червоний пожежний автомобіль. І тут вже рятувальники продемонстрували вихованцям всю свою бойову міць. Малечі показали обладнання, що використовується у бойовій практиці рятувальниками; спеціальний одяг та приладдя, яке використовується у щоденній роботі. Також, за бажанням, спорядження рятувальників могли приміряти на себе й дітки.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp