Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вісьмох водіїв напідпитку затримали минулої доби

17 травня 2017 р., 19:45

На Закарпатті

Трьох нетверезих водіїв спіймали за минулу добу Хустські правоохоронці. В райцентрі працівники поліції зупинили ввечері автомобіль «ВАЗ-2101», так як на автомобілі не горіла одна фара. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього засвідчили 2,3 проміле алкоголю.

В селі Велятино Хустського району працівники ГШР зупинили ввечері трактор, який створив аварійну ситуацію на дорозі. За кермом перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. У тому ж населеному пункті правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», водій якого був не пристебнутий паском безпеки. На законну вимогу поліції чоловік не відреагував, став утікати. Його наздогнали. За кермом «Жигулів» перебував 35-річний місцевий житель. Водійського посвідчення чоловік не мав, в лікарні у нього виявили 2,2 проміле алкоголю. Машину затримано на штрафмайданчик поліції.

Двох нетверезих водіїв затримала мукачівська група швидкого реагування. В селі Домбоки Мукачівського району зупинили водія мопеда, на якому не було номерного знака, а водій не мав захисного шолома. Від медосвідченнячоловік відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол.

В селі Страбичово Мукачівського району увагу наряду ГШР привернув автомобіль «ВАЗ-2106», водій якого раптово зупинився, побачивши поліцію. 22-річний житель села Жнятино не мав жодних документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього засвідчили 1,4 проміле алкоголю.

На автодорозі біля Тячева правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2105», водій якого не був пристебнутий ремнем безпеки. За кермом перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не мав посвідчення водія, а від медосвідчення відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол.

В Берегівську поліцію надійшла інформація від громадян про те, що за кермом автомобіля «ВАЗ-21053» перебуває нетверезий водій. Правопорушника зупинили на вулиці Берегова. Чоловік не мав водійського посвідчення, бо його вилучили згідно з рішенням суду за керування в стані алкогольного сп’яніння. Цього разу в нього засвідчили 2,2 проміле алкоголю.

Іршавські правоохоронці зупинили вночі в селі Вільхівка автомобіль «ВАЗ-2109», на якому не горіла одна фара. Водій не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,7 проміле алкоголю. 

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp