Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники зруйнували плани контрабандистів (ФОТО)

18 травня 2017 р., 08:44

Не дали дійти до мети

Спіймали на кордоні з Румунією.

 

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через кордон. Так, учора, в міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Дякове», на виїзд з України прибув автомобіль марки «Мазда», під керуванням громадянина Румунії.

Виходячи з аналізу та оцінки ризиків прикордонниками було прийняте рішення про проведення поглибленого догляду даного авто.

Під час здійснення спільного прикордонно-митного огляду транспортного засобу, інспектором прикордонної служби було виявлено майже 200 пачок сигарет « Ротманс». Аби приховати від правоохоронців тютюнові вироби, 41- річний румун запакував ними конструктивні порожнини, розташовані над колесами, у задніх крилах автомобіля . На правопорушника встановленим порядком складено протокол. А сам іноземець позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто.

Сума оцінки сигарет склала 3610 гривень, автомобіль оцінено майже у 300 тисяч гривень.












Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp