Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через сигарети порушник позбувся автівки (ФОТО)

18 травня 2017 р., 10:41

Дорогою виявилася спроба обійти закон

Контрабандистів затримали прикордонники. Порушники намагалися провезти на через кордон сигарети, але замість заробітку, зазнали збитку, бо автівку втратили.

Прикордонники Мукачівського прикордонного загону завадили черговій спробі незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Це відбулося в міжнародному пункті пропуску «Дякове», через який на виїзд з України автомобілем «Мазда» прямував громадянин Румунії.

Виходячи з аналізу та оцінки ризиків прикордонники прийняли рішення провести спільний з працівниками митниці поглиблений огляд транспортного засобу, у ході якого було виявлено майже 200 пачок сигарет «Ротманс».

Аби приховати тютюнові вироби, 41-річний румун запакував ними конструктивні порожнини, розташовані над задніми колесами автомобіля. На правопорушника складено протокол, а сам іноземець позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто вартістю 300 тисяч гривень.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp