Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’ятьох нелегелів разом з їх провідником затримали "на гарячому"

19 травня 2017 р., 09:50

У Перечині

П’ятеро в’єтнамців та українця, що перевозив їх у своєму автомобілі, затримали сьогодні вночі військовослужбовці відділу «Новоселиця» спільно з представниками Перечинського РВ ГУНП та Перечинського МРВ СБУ у Закарпатській області. Інформацію про можливу появу групи незаконних мігрантів прикордонники отримали від співробітників оперативно-розшукового відділу. Отож, у рамках проведення спеціальної операції «Кордон-2017», спільною міжвідомчою групою було організовано заходи щодо пошуку та затримання правопорушників. Як результат, близько третої ночі, у місті Перечин правоохоронці виявили легковий автомобіль «ВАЗ», у якому наш співвітчизник перевозив нелегалів з В’єтнаму. Як пізніше пояснював водій, іноземців він підібрав в Ужгороді та, за грошову винагороду, повинен був доправити до села Дубриничі, що біля українсько-словацького кордону.

Наразі, тривають фільтраційні заходи. Після з’ясування усіх обставин правопорушення іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону України». Також розглядається питання щодо притягнення водія до кримінальної відповідальності за ст.332 Кримінального Кодексу «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp