Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Американка обпеклася кавою й отримала $100 тис. компенсації

20 травня 2017 р., 16:37

Адвокат жінки стверджує, що Starbucks має попереджати своїх клієнтів про те, що кришка може зіскочити з чашки.

У США жінка через суд домоглася компенсації 100 тисяч доларів після того, як обпеклася гарячою кавою в Starbucks, повідомляє USA Today.Джоанна Могаверо, мати трьох дітей, отримала опіки першого і другого ступеня після того, як з чашки вилетіла кришка і дуже гаряча кава (87° С) вилилася їй на коліна. Інцидент стався у 2014 році.Її адвокат стверджує, що Starbucks має попереджати своїх клієнтів про те, що кришка може зіскочити з чашки.Журі присяжних присудило Могаверо $15 тисяч відшкодування на погашення медичних рахунків і $85 тисяч - за завдані біль і страждання.

Раніше окружний суд Дубліна ухвалив, щоб ірландський лоукостер Ryanair виплатив 10,5 тис. євро пасажирці, яка облилася чаєм у літаку авіакомпанії.Нагадаємо, що раніше суд у США зобов'язав компанію Starbucks виплатити 2,76 млрд доларів за порушення умов контракту, укладеного нею з компанією Kraft Foods.З 2008-го по 2011 рік ця компанія займалася поставками пачок кави Starbucks у магазини. Ця співпраця закінчилася раніше терміну: Starbucks звинуватила свого партнера в чисельних порушеннях умов контракту і в неналежному використанні її бренду.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp