Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді згадають Петра Скунця

20 травня 2017 р., 17:43

Завтра

21 травня.

У неділю, 21 травня, о 16.00 у приміщенні Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України (вул.Жупанатська, 3) вечором пам'яті вшанують 75-річчя від дня народження знаного поета-патріота, публіциста та громадського діяча Петра Скунця.

Участь у заході візьмуть науковці Ужгородського національного університету, літератори, діячі культури і мистецтв Закарпаття, близькі та друзі письменника.

Під час вечора пам’яті "Я так хотів потрібним бути всім…", зокрема, звучатиме поезія Петра Скунця у виконанні народного артиста України Петра Матія й учасників народної студії поезії "Чарівне слово" Ужгородського міського центру дозвілля – будинку культури, а також відбудеться презентація збірника з серії "Між Карпатами і Татрами" – перекладів творів лауреата Шевченківської премії словацькою мовою, – повідомляють організатори.

За годину до початку вечора відбудуться молебень та покладання квітів до могили Петра Скунця на міському кладовищі "Кальварія".




Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp